MCB BŪVES dalībniekiem pievienojies Mihails Rekaikins

28.11.2014 13:33:00

Klientu portfeļa monitorings ziņo, ka SIA MCB BŪVE reģistrējusi izmaiņas dalībnieku vidū. MCB BŪVES līdzšinējam īpašniekam Igoram Marudinam, kurš ir arī viens no uzņēmuma dibinātājiem 2005. gada oktobrī, pievienojas tādu uzņēmumu, kā SIA Target-Line, SIA Dizains un Poligrāfija un SIA MCB Serviss līdzīpašnieks Mihails Rekaikins. Elektroinstalāciju ierīkošanas uzņēmuma MCB BŪVES valdes locekļa pienākumus patlaban pilda Andrejs Marudins, savukārt valdes priekšsēdētāja amtu ieņem Igors Marudins, rāda Lursoft rīcībā esošā informācija.

MCB Būves vadība norāda, ka 2013. gadu uzņēmums aizvadījis veiksmīgi. Uzņēmuma apgrozījumu, kas pērn bija mērojams ar 1,087 milj.EUR, pateicoties jauno klientu piesaistei, salīdzinājumā ar 2012.gadu pērn izdevās paaugstināt teju divas reizes. Elektroinsalāciju ierīkošanas uzņēmumam, pērn nopelnot 136,513 tūkst.EUR, aizvadītajā gadā arī izdevās izkļūt no zaudējumiem, kas uzņēmumam bija radušies pēdējo gadu laikā.

Šogad MCB BŪVE koncentrējas uz to, lai izdotos efektīvi samazināt uzņēmuma tiešās izmaksas,kontrolēt administratīvos izdevumus, kā arī piesaistīt jaunus klientus, savā ziņojumā norādījusi uzņēmuma vadība.