SIA SB atcelts septembrī piemērotais nodrošinājums

10.12.2014 15:50:00
Apkures iekārtu un santehnikas preču tirdzniecības uzņēmumam SIA SB atcelts nodrošinājums, tā ziņo monitorings. Lursoft pieejamā informācija norāda, ka atceltais nodrošinājums, kas paredzēja Edijam Blektem piederošo kapitāldaļu atsavināšanas aizliegumu un aizliegumu reģistrēt komercķīlas, SIA SB tika piemērots šā gada 26. septembrī.

Uzņēmums, kas savu saimniecisko darbību uzsāka 1991. gadā, pērno gadu aizvadīja finansiāli veiksmīgi, palielinot gan apgorozījumu, gan peļņu. SIA SB neto apgrozījums pērn sasniedza 8,003 milj.EUR, savukārt peļņa pēc nodokļu nomaksas sastādīja 247,371 tūkst.EUR. 2013. gadā SIA SB nodrošināja darbavietas 70 darbiniekiem. Uzņēmuma vadība norāda, ka SIA SB aizvadītajā gadā lielu uzmanību pievērsa patstāvīgo preču piegādātāju loka saglabāšanai, kā arī pastāvīgo pircēju skaita palielināšanai, piedaloties dažādās izstādēs. Jāatzīmē arī tas, ka SIA SB ir noslēdzis jaunus piegādes sadarbības līgumas ar Eiropas valstu piegādātājiem.

SIA SB lielākais kapitāldaļu turētājs, kuram pieder 50% uzņēmuma, ir Andris Skrūskops, norāda Lursoft rīcībā esošā informācija.