Līdz ar SEVERSTAĻLAT jauno nosaukumu reģistrētas izmaiņas tā amatpersonu vidū

22.12.2014 14:05:00

Par nosaukuma maiņu paziņojusi AS SEVERSTAĻLAT, no 19.decembra uzņēmums turpmāk būs zināms kā SIA Severstal Distribution. Līdz ar nosaukuma nomaiņu no uzņēmuma padomes ir aizgājuši Krievijas pilsoņi Dmitry Goroshkov, Sergey Likhopud un Valeriy Valandin. Jāatzīmē arī tas, ka Severstal Distribution valdi ir atstājis Krievijas pilsonis Timur Yudichev, ziņo Klientu Portfeļa monitorings.

Pērn Severstal Distribution aizvadīja savu 21. darbības gadu, kura laikā uzņēmums turpināja veiksmīgi darboties tērauda tirgos Eiropā. 2013. gadā auga gan Severstal Distribution peļņa, gan neto apgrozījums, liecina Lursoft pieejamie dati. Severstal Distribution neto apgrozījums pērn sasniedza 198,368 milj.EUR, turpretim gadu tas noslēdza ar pelņu, kas mērojama ar 4,133 milj.EUR pēc nodokļu nomaksas.

Aizvadītajā gadā Severstal Distribution, kas pērn nodrošināja darbavietas 230 darbiniekiem, un tā meitas uzņēmumu AS Latvijas Metāls un Severstallat Silesia Sp.z.o.o. pārdošanas apjomi sasniedza 366 tūkst. tonnu tērauda produktu, kas ir par 23% vairāk nekā iepriekšējā gadā, norāda uzņēmuma vadība.