Visma Enterprise pērnā gada otrajā pusē nopelnījis 248,214 tūkst.EUR

18.03.2015 13:19:00
SIA Visma Enterprise, kas līdz pat šā gada janvārim bija zināma kā SIA FMS, iesniegusi gada pārskatu. Jāatzīmē, ka šis pārskats aptver sešu mēnešu periodu no 2014. gada 1. jūlija līdz 2014. gada 31. decembrim. Visma Enterprise pamatnodarbošanās ir vadības un procesu automatizācijas IT risinājumu ieviešana, projektu vadība un konsultatīvu pakalpojumu sniegšana. 

Pārskata periodā uzņēmums turpināja sniegt resursu vadības sistēmas Horizon ieviešanas un ekspluatācijas atbalsta pakalpojumus, biznesa inteliģences risinājumu ieviešanas pakalpojumus un IT izstrādes ieviešanas pakalpojumus. 2014. gadā liela apjomā turpinājās aktivitātes ar klientu vēsturisko datu migrāciju uz EUR kā pamatvalūtu.

Pārskata periodā Visma Enterprise neto apgrozījums bija mērojams ar 4,629 milj.EUR, bet peļņa pēc nodokļu nomaksas sasniedza 248,214 tūkst.EUR, liecina Lursoft rīcībā esošie dati.

Visma Enterprise vadība norāda, ka šogad ir plānots reorganizācijas ceļā pievienot SIA FMS Software, ar mērķi nodrošināt vienkāršāku pārvaldību un optimālu resursu vadību.