Premia FFL pērn izkļuvusi no zaudējumiem un nopelnījusi 122,907 tūkst.EUR

23.03.2015 11:13:00
15. pārskata gadu veiksmīgi aizvadījusi AS Premia FFL, par ko liecina uzņēmuma iesniegtais gada pārskats. 2000. gada martā dibinātais uzņēmums nodarbojas ar saldēto pārtikas produktu vairumtirdzniecību, liecina Lursoft pieejamā informācija.

2014. gadā Premia FFL izdevās palielināt apgrozījumu par 7,3% un apgrozīt 15,052 milj.EUR. Vairumtirdzniecības uzņēmumam pērn izdevies izkļūt no zaudējumiem, kas tam bija radušies iepriekšējā pārskata gadā. 2014. gadu Premia FFL noslēdza ar peļņu 122,907 tūkst.EUR apmērā.

Pagājušajā gadā uzņēmums veica investīcijas atsevišķu dabiski nolietoto pamatlīdzekļu nomaiņai pret jauniem, nodrošinot pamatlīdzekļu bāzes attīstību uzņēmuma vajadzībām un tuvākajiem attīstības plāniem. Tāpat arī pērn uzņēmums aktīvi strādāja pie produktu attīstības, ieviešot tirgū vairākus jaunus produktus.

Runājot par saviem nākotnes plāniem, Premia FFL vadība norāda, ka tiek plānots uzlabot konkurences pozīciju visu galveno produktu tirgos, kā arī uzlabot pārdošanas rādītājus. Jāatzīmē, ka uzņēmums nākotnē iecerējis arī turpināt darbu pie darbības efektivitātes uzlabošanas.