VBH Latvia pērn darbojusies ar 14,596 tūkst.EUR zaudējumiem

08.04.2015 11:43:00
2014. gada pārskatu iesniedzis SIA VBH Latvia, kas pieder nozares līderim Eiropā - Vācijas koncernam VBH Holding AG. Uzņēmuma darbības veids ir būvniecības materiālu un piederumu vairumtirdzniecība.

VBH Latvia vadība norāda, ka 2014. gads uzņēmumam vērtējams kā stabils. Pagājušajā gadā uzņēmuma neto apgrozījums saruka līdz 4,960 milj.EUR. Jāpiebilst, ka 2013. gadā uzņēmuma apgrozījums pārsniedza piecus miljonus eiro. Pagājušo gadu VBH Latvia noslēdza ar zaudējumiem, kas mērojami ar 14,596 tūkst.EUR, liecina Lursoft pieejamie dati. 

Jānorāda, ka pērn uzņēmuma preču sortimentā tika ieviestas jaunas preču grupas, īpašu uzsvaru liekot uz precēm alumīnija logu un durvju ražošanai. Tāpat veiksmīgi tika realizēti uzlabojumi preču loģistikā un jauninājumi klientu preču pasūtījumu elektroniskajā sistēmā.

VBH Latvia šajā gadā plāno turpināt ieviest sortimentā jaunas preču grupas, kas saistītas ar jaunu un modernu logu un durvju konstrukciju ražošanu. Tāpat arī uzņēmums plāno pilnveidot pārdošanas struktūru, kā rezultātā ieviesīs uzlabojumus klientu apkalpošanas servisā.