Tetra Pak pērn apgrozījis 21,646 milj.EUR

23.04.2015 12:14:00

Gada pārskatu par uzņēmuma saimniecisko darbību 2014. gadā iesniedzis SIA Tetra Pak. Uzņēmuma pamatdarbības veidi ir pārtikas produktu iepakojamā materiāla, pārtikas produktu ražošanas un iepakošanas iekārtu un to rezerves daļu pārdošana, kā arī iekārtu tehniskās apkopes veikšana. Jānorāda, ka uzņēmuma klienti ir vadošie piena pārstrādātāji, siera, saldējuma un atspirdzinošu dzērienu ražotāji visās Baltijas valstīs.

 Tetra Pak saimnieciskā darbība pārskata gadā bijusi veiksmīga, par ko norāda uzņēmuma iesniegtais gada pārskats. Uzņēmuma neto apgrozījums pagājušajā gadā bija mērojams ar 21,646 milj.EUR. Tetra Pak peļņa pēc nodokļu nomaksas pērn sastādīja 304,489 tūkst.EUR, rāda Lursoft pieejamie dati. 

Jāatzīmē, ka Tetra Pak kopējie veiktie nodokļu maksājumi valsts kopbudžetā 2014. gadā sasniedza 2,350 milj.EUR.

Nākotnē Tetra Pak plāno paplašināt savu darbību, palielinot jaunu preču pārdošanas apjomus un piesaistot jaunus klientus. Lai saglabātu piedāvāto preču un pakalpojumu augsto kvalitāti, uzņēmums arī nākotnē turpinās ieguldīt savu darbinieku profesionālajā apmācībā un tā iekšējās kontroles sistēmas attīstīšanā.