Zemgales veselības centra apgrozījums 2014.gadā audzis par 14%

27.04.2015 10:17:00

SIA Zemgales veselības centrs ziņo, ka pērn veselības aprūpes iestādē izveidots Zobārstniecības centrs, kas ļāvis uzņēmumam palielināt kopējo apgrozījumu par 14%.  Zobārstniecības centra izveidei bijuši atvēlēti 280 tūkst.EUR, no kuriem 120 tūkst.EUR bijuši paredzēti renovācijas un interjera darbiem, bet 160 tūkst.EUR – zobārstniecības iekārtām un aprīkojumam.

Gada pārskatā publicētā informācija rāda, ka 2014.gadā SIA Zemgales veselības centrs apgrozījumu veidojuši 1,796 milj.EUR, savukārt peļņa pēc nodokļu nomaksas bijusi 30 tūkst.EUR.

Kā norāda veselības centra vadība, šogad veselības iestāde nav paredzējusi būtiskus ieguldījumus, norādot, ka ir nepieciešams nostiprināt un attīstīt Zobārstniecības centru, izveidojot tajā protezēšanas laboratoriju. Paredzams, ka šogad arī tiks turpināts darbs, lai palielinātu Zobārstniecības centra kapacitāti un apgrozījumu.

SIA Zemgales veselības centrs reģistrēts 1996.gadā un līdz 2010.gada septembrim uzņēmums bijis zināms ar nosaukumu Jelgavas rajona slimnīca. SIA Zemgales veselības centrs ir sekundārās veselības aprūpes iestāde, kas strukturēta 4 pamatdarbības nodaļās – Ambulatorā, Diagnostikas, Rehabilitācijas nodaļas un Dienas stacionārs, kā arī Zobārstniecības centrs.