A Aptiekas aizvadītajā gadā palielinājušas apgrozījumu līdz 30 milj.EUR

21.05.2015 12:44:00

SIA A Aptiekas, kuras tīklā pērn ietilpa 78 aptiekas un viens veselības veikals, aizvadīto gadu vērtē kā visnotaļ veiksmīgu. Uzņēmuma apgrozījums, salīdzinot ar 2013.gadā apgrozītajiem 25,7 milj.EUR, pagājušajā gadā audzis par 16,7%, sasniedzot 30,0 milj.EUR, savukārt peļņa pēc nodokļu nomaksas veidojusi 708,8 tūkst.EUR. Nodokļos valsts budžetā uzņēmums pagājušajā gadā samaksājis 2,4 milj.EUR.

Kā norādīts iesniegtajā gada pārskatā, galvenie SIA A Aptiekas panākumu faktori pagājušajā gadā bijuši darbs pie aptieku tīkla paplašināšanas, preču zīmes popularizēšanas un sortimenta uzlabošanas. Tāpat arī, nenoliedzami, savu artavu uzņēmuma panākumos devusi jaunā koncepta ieviešana, personāla tālākapmācības programmas ieviešana un IT sistēmas uzlabošana.

Šogad SIA A Aptiekas vadība plāno turpināt mazumtirdzniecības tīkla paplašināšanu un jauna koncepta izmaiņu ieviešanu, kā arī turpināt darbu pie sortimenta kvalitātes un piedāvātā preču un pakalpojumu klāsta paplašināšanas. Arī 2015.gadā galveno uzsvaru paredzēts likt uz A Aptiekas privātās preču zīmes popularizēšanu ar mērķi būt tuvāk klientam.