Lattelecom Technology apgrozījums 2014. gadā pieaudzis par 44%

21.05.2015 14:42:00

Lattelecom grupas uzņēmums SIA Lattelecom Technology veiksmīgi aizvadījis savu 19. darbības gadu. Lattelecom Technology piedāvā Lattelecom grupas pakalpojumus un integrētus risinājumus korporatīvajiem klientiem.


Aizvadītā gada laikā Lattelecom Technology ir realizējis nozīmīgus informācijas un komunikācijas tehnoloģiju un informāciju tehnoloģiju ārpakalpojumu projektus Latvijā un Lietuvā, savukārt uzņēmuma programmēšanas risinājumu realizācijas dienests pabeidzis darbus pie vairākiem korporatīvo klientu projektiem. Jāpiebilst, ka 2014. gadā Lattelecom Technology uzsāka projektu pie jaunas Lattelecom korporatīvo klientu mākoņskaitļošanas platformas ieviešanas.


Lattelecom Technology neto apgrozījums pagājušajā gadā bija 19,619 milj.EUR, kas, salīdzinot ar iepriekšējo pārskata gadu, ir palielinājies par 44%. Salīdzinājumā ar 2013. gadu pērn teju astoņas reizes pieauga uzņēmuma peļņa. Uzņēmuma iesniegtajā gada pārskatā norādīts, ka tā peļņa pēc nodokļu nomaksas veidojusi 2,205 milj.EUR. Lattelecom Technology pagājušajā gadā nodrošināja 240 darbavietas. 


Lattelecom Technology valde norāda, ka uzņēmums turpinās piedāvāt korporatīvajiem klientiem integrētu Lattelecom risinājumu un pakalpojumu klāstu visā Latvijas teritorijā, paplašinot klientu loku Lietuvas, Krievijas, Ukrainas un Skandināvijas valstīs.