TNT pārvadāto sūtījumu skaits 2014. gadā palielinājās par aptuveni 6%

28.05.2015 10:48:00

1999. gada vasarā dibinātais SIA TNT savā 16. darbības gadā nodrošinājis uzņēmuma stabilu darbību. Jānorāda, ka TNT ir viens no pasaules lielākajiem ekspress piegādes uzņēmumiem, kurš ikdienā pārvadā gandrīz vienu miljonu sūtījumu, kas ietver dokumentus, pakas un kravas uz paletēm, un uzņēmums darbojas gaisa un sauszemes transporta tīklos Eiropā, Tuvajos Austrumos un Āfrikā, kā arī Āzijas-Klusā okeāna teritorijā un ASV.


Salīdzinot ar iepriekšējo darbības gadu, 2014. gadā uzņēmuma pārvadāto sūtījumu skaits palielinājās par aptuveni 6%, kas notika, pateicoties aktīvo klientu pieaugumam. Aizvadītajā gadā TNT neto apgrozījums bija 7,355 milj.EUR, kas ir ievērojami vairāk nekā tas apgrozīja 2013. gadā. Līdz ar pozitīvajām izmaiņām apgrozījumā, pērn kāpa arī uzņēmuma peļņa, kas pēc nodokļu nomaksas sasniedza jau 1,054 milj.EUR.


TNT vadība norāda, ka nākamajos piecos gados uzņēmums TNT Outlook stratēģijas ietvaros koncentrēsies uz rentablu izaugsmi, servisa kvalitātes un citu procesu uzlabošanu, tādējādi paaugstinot klientu uzticību tā sniegtajiem pakalpojumiem un uzlabojot finanšu rādītājus.