Tūrisma pakalpojumu sniedzēja Vanilla Travel darbība aizvadītajā gadā bijusi stabila

28.05.2015 10:19:00

Tūrisma pakalpojumu sniedzējs SIA Vanilla Travel pagājušajā gadā turpinājis attīstīties, apkalpojot tūristus un palielinot pasūtījumu skaitu. Kā norāda SIA Vanilla Travel vadība, pērn uzņēmuma darbība bijusi stabila, bez īpašiem kritumiem un pieaugumiem. Uzņēmums strādājis četros tūrisma veidos: individuāli izstrādāti ceļojumi, gatavi ceļojumi no tūroperatoriem, korporatīvo klientu apkalpošana un ceļojumi, kā arī uzņemošais tūrisms Latvijā. Stabilitāti uzņēmuma darbībā galvenokārt nodrošinājuši individuālie un privātie ceļotāji, kā arī ceļojumu tirdzniecība.

Nākotnē SIA Vanilla Travel paredzējusi investēt interneta vides tūrisma produktu mārketingā, kā arī uzņēmumam piederošo zīmolu nostiprināšanā.

Aizvadītajā gadā SIA Vanilla Travel apgrozījums audzis par 9,19%, sasniedzot 9,035 milj.EUR, savukārt peļņa pēc nodokļiem veidojusi 48,449 tūkst.EUR. Nodokļu maksājumos tūrisma firma valsts budžetā pagājušajā gadā samaksājusi 87,55 tūkst.EUR.

SIA Vanilla Travel reģistrēta 2008.gadā un pieder Ingai Kavacai un SIA THETRAVELER.EU, kura kapitāldaļu turētājas ir Inga Kavaca un Unda Putāne.