Lesjofors Springs LV pērn pārsniedzis apgrozījuma un peļņas prognozes

09.06.2015 10:02:00

Štancētu slokšņu izstrādājumu un stiepļu izstrādājumu ražotājs LSEZ SIA Lesjofors Springs LV, salīdzinot ar 2013.gadu, pērn palielinājis apgrozījumu par 3%, sasniedzot 3,974 milj.EUR. Pārskata gadu Liepājā reģistrētais uzņēmums noslēdzis ar 714,122 tūkst.EUR peļņu, kas, kā norāda uzņēmuma vadība, liecina par ražošanas efektivitātes palielināšanos.

Aizvadīto gadu LSEZ SIA Lesjofors Springs LV aizvadījis, aktīvi meklējot jaunus klientus, paplašinot reklāmas aktivitātes un veicinot efektivitāti ražošanas procesos.

Jānorāda, ka 2014.gadā LSEZ SIA Lesjofors Springs LV strādājis ar lielāku apgrozījumu un peļņu nekā iepriekš plānots, kam par pamatu uzņēmuma vadība min gan lielāku darba apjomu štancēšanā, gan arī pieaugumu standarta atsperu ražošanā.

2014.gadā uzņēmums arī realizējis Eiropas fondu līdzfinansētu projektu jaunu tehnoloģiju ieviešanai uzņēmumā. Projekta ietvaros iegādāta moderna atsperu tīšanas iekārta un komplicēta rādiusa slīpmašīna, kas nākamajos gados noteikti veicinās uzņēmuma izaugsmi.

2015.gadā LSEZ SIA Lesjofors Springs LV plāno ieviest jaunus produktus, aktīvāk popularizēt sevi Latvijas un Baltijas tirgū. Īpašu akcentu uzņēmums šogad paredzējis veltīt Lietuvas tirgus apguvei, piedaloties izstādēs un veidojot tiešus kontaktus ar klientiem.

LSEZ SIA Lesjofors Springs LV reģistrēts 2003.gada vasarā un pieder zviedru Lesjofors AB. Pērn nodokļu maksājumos valsts budžetā uzņēmums samaksājis 466,05 tūkst.EUR.