Spaineta Latvija 2014. gadā atvēra četras jaunas tirdzniecības vietas

12.06.2015 10:53:00

SIA Spaineta Latvija, kas ir vienīgais SIA Bite Latvija dīleris Latvijā, veiksmīgi aizvadījis 2014. gadu. Spaineta Latvija pamatnodarbošanās veids ir mobilo telefonu un to aksesuāru mazumtirdzniecība.


Pagājušajā gadā Spaineta Latvija veica nozīmīgas izmaiņas piedāvājuma pilnveidošanā un ieviesa jaunas klientu apkalpošanas pieejas. Tāpat arī 2014. gadā uzņēmums atvēra četras jaunas tirdzniecības vietas Liepājā, Preiļos, Rīgā un Smiltenē.


Aizvadītajā gadā Spaineta Latvija neto apgrozījums pieauga līdz 7,641 milj.EUR. Neskatoties uz to, ka apgrozījums piedzīvoja kāpumu, uzņēmuma peļņa saruka līdz 323,047 tūkst.EUR pēc nodokļu nomaksas. Lursoft pieejamā informācija rāda, ka 2014. gadā Spaineta Latvija nodarbināja 140 darbiniekus.


Spaineta Latvija vadība norāda ka 2015. gadā uzņēmums lielu vērību pievērsīs nemainīgi augstas klientu apkalpošanas kvalitātes nodrošināšanai, mazumtirdzniecības tīkla efektivitātes celšanai, iekšējo procesu vienkāršošanai un tirgus daļas noturēšanai. Tāpat uzņēmums plāno uzsākt esošo salonu rekonstrukcijas un atvērt tirdzniecības vietu Alūksnē.