Airo Catering Services Latvija valdē atgriezusies Inga Ločmele

03.07.2015 10:32:00

Klientu portfeļa monitorings informē, ka š.g. 2. jūlijā SIA Airo Catering Services Latvija valdē reģistrētas izmaiņas. Pēc teju piecu gadu darbības uzņēmuma valdē vakar to atstāja Indijas pilsonis Nils Taubert. Līdz ar to uzņēmuma valdē pēc piecu gadu prombūtnes atgriezās Inga Ločmele, kas šobrīd ieņem valdes locekles amatu. Jānorāda, ka Airo Catering Services Latvija valdes priekšsēdētāja pienākumus jau kopš 2007. gada decembra pilda Andris Baļickis.


Pēdējais gada pārskats, ko iesniedzis Airo Catering Services Latvija, ir par tā darbību 2013. gadā. Pārskata gadā uzņēmums turpināja darboties ar zaudējumiem, kas sasniedza 406,607 tūkst.EUR. Uzņēmums pārskata periodā piedzīvoja apgrozījuma kritumu, līdz ar to gada nogalē tas sasniedza vien 5,716 milj.EUR. Airo Catering Services Latvija rentabilitātes rādītājs joprojām saglabājās negatīvs, t.i., -7,84.


Airo Catering Services Latvija ir 1994. gada vasarā dibināts uzņēmums, kura pamatdarbība saistīta ar aviācijas ēdienu ražošanu, realizāciju un apkopes pakalpojumu sniegšanu gaisa kuģiem.