InCREDIT GROUP Latvijā pastāv jau piecus gadus

16.07.2015 10:59:00

Klientu Portfeļa Svētku monitorings informē, ka šodien aprit pieci gadi, kopš Latvijā reģistrēta kredītu un līzinga kompānija SIA InCREDIT GROUP. Jānorāda, ka, pateicoties plašam un izdevīgam kreditēšanas pakalpojumu spektram, InCREDIT GROUP ātri kļuva par vienu no klientu iecienītākajām un vadošajām kredītu kompānijām Latvijā. InCREDIT GROUP piedāvājuma klāstā ir dažāda veida ātrie kredīti un aizdevumi bez ķīlas gan privātpersonām, gan uzņēmumiem.


Lursoft rīcībā esošā informācija rāda, ka kopš InCREDIT GROUP dibināšanas tās neto apgrozījums ir audzis ar katru gadu. 2014. gada nogalē tas sasniedza jau 8,149 milj.EUR. Neskatoties uz to, ka pirmajos divos darbības gados uzņēmums darbojās bez peļņas gūšanas, vēlāk tā peļņa pieauga ar katru gadu, un 2014. gadu tas noslēdza ar 2,099 milj.EUR peļņu pēc nodokļu nomaksas. Pagājušajā gadā uzņēmums nodokļos nomaksāja 1,613 milj.EUR.


2010. gada vasarā InCREDIT GROUP dibināja Olga Orlova un Aleksandrs Jekimenkovs. Šobrīd lielāko daļu uzņēmuma kapitāla daļu tur AS Rietumu Banka, savukārt atlikušās daļas savā starpā dala tā dibinātāji.