Vides apsaimniekošanas uzņēmums Eco Baltia vide izdevis jaunu prokūru

18.08.2015 12:25:00

SIA Eco Baltia vide prokūru sarakstā š.g. 17. augustā veiktas izmaiņas, informē Klientu portfeļa monitorings. Lursoft dati rāda, ka vakar prokūra izdota Jānim Aizbaltam, kas ir arī SIA EKO KURZEME valdes loceklis. Jāatzīmē, ka jau kopš š.g. maija, kad izbeidza prokūru, ko izdeva uz Ingus Vika vārda, uzņēmumam nebija izdota neviena prokūra.


2014. gads Eco Baltia vide nav bijis veiksmīgs, par ko liecina uzņēmuma finanšu rādītāji. Eco Baltia vide pārskata gadu noslēdza ar 187,486 tūkst.EUR lieliem zaudējumiem. Tāpat pērn līdz 7,200 milj.EUR saruka arī uzņēmuma neto apgrozījums. Eco Baltia vide, kas pērn nodarbināja 207 darbiniekus, nodokļos nomaksāja 907,07 tūkst.EUR.


Eco Baltia vide ir strauji augošs vides apsaimniekošanas uzņēmums, kas ietilpst Eco Baltia grupā, kas pēc apgrozījuma ir lielākā vides apsaimniekošanas uzņēmumu grupa Baltijā, nodrošinot pilnu atkritumu apsaimniekošanas ciklu no savākšanas un šķirošanas līdz otrreizējai izejvielu loģistikai, vairumtirdzniecībai un izejvielu pārstrādei.