NCC KONSTRUKCIJA aktuāli jau pieci nodrošinājumi

15.09.2015 12:51:00

 Būvniecības uzņēmumam SIA NCC KONSTRUKCIJA š.g. 14. septembrī reģistrēts jauns nodrošinājums. Jānorāda, ka piemērots uzņēmuma visa veida pārreģistrācijas aizliegums, t.sk., aizliegums mainīt uzņēmuma dalībniekus un aizliegums reģistrēt komercķīlas. Jāatzīmē, ka NCC KONSTRUKCIJA patlaban aktuāli pieci nodrošinājumi.

Būvniecības uzņēmums 2014. gadā apgrozīja 3,263 milj.EUR un nopelnīja 349,083 tūkst.EUR pēc nodokļu nomaksas. Uzņēmuma rentabilitātes rādītājs pakāpās līdz 4,78, un tas nodarbināja 31 darbinieku.

 NCC KONSTRUKCIJA ietilpst NCC grupā, kas ir viens no vadošajiem celtniecības un nekustamā īpašuma uzņēmumiem Skandināvijā. NCC grupas uzņēmumu gada apgrozījums ir vairāk nekā seši mljrd.EUR, un kopējais darbinieku skaits pārsniedz 18 tūkstošus. NCC Grupas galvenais birojs atrodas Zviedrijā, un tam ir pārstāvniecības Somijā, Norvēģijā, Dānijā, Vācijā, Krievijā, Igaunijā, Lietuvā un Latvijā. Uzņēmums aktīvi darbojas, sniedzot plaša spektra pakalpojumus darba, dzīvojamo un komunikāciju vides veidošanā.