Poligrāfijas grupa Mūkusala reģistrējusi izmaiņas padomes sastāvā

10.11.2015 12:48:00

Klientu portfeļa monitorings informē, ka š.g. 9. novembrī SIA Poligrāfijas grupa Mūkusala reģistrējusi izmaiņas padomes sastāvā. Jānorāda, ka uzņēmuma padomes priekšsēdētāja vietu atstājis Jānis Maršāns, kas savus pienākumus veica kopš š.g. marta. No vakardienas padomes priekšsēdētāja pienākumus pilda Rolands Gulbis, kas vakar darbu uzsāka vēl citu uzņēmumu padomēs.

Lursoft pieejama informācija rāda, ka Rolands Gulbis padomē strādās kopā ar padomes priekšsēdētāja vietnieku Ralfu Kļaviņu un padomes locekļiem Lenardu Ozoliņu un Jāni Svārpstonu.

Aizvadītajā gadā Poligrāfijas grupa Mūkusala neto apgrozījums nokritās līdz 13,936 milj.EUR, savukārt tā peļņa pēc nodokļu nomaksas bija mērojama ar 693,026 tūkst.EUR. Uzņēmuma rentabilitātes rādītājs pārskata gadā sasniedza 7,99, un tas nodarbināja 102 darbiniekus.

2005. gada septembrī dibinātā Poligrāfijas grupa Mūkusala ir moderns poligrāfijas uzņēmums, kas drukā laikrakstus, žurnālus, katalogus, reklāmas materiālus un citu poligrāfisko produkciju.