EURO SKANDI AUTO piemērots kārtējais nodrošinājums

04.03.2016 13:31:00

Šā gada 3. martā SIA EURO SKANDI AUTO piemērots kārtējais nodrošinājums, informē Klientu portfeļa monitorings. Lursoft pieejamā informācija rāda, ka uzņēmumam piemērots komercķīlas reģistrācijas aizliegums, kā arī aizliegums pārjaunot un grozīt komercķīlu. Jānorāda, ka EURO SKANDI AUTO ir reģistrēti arī citi nodrošinājumi.

Lursoft dati rāda, ka 2014. gads bija jau kārtējais, ko EURO SKANDI AUTO aizvadīja ar zaudējumiem, kas sasniedza 210,397 tūkst.EUR. Uzņēmuma neto apgrozījums pārskata gadā bija 427,091 tūkst.EUR. Jānorāda, ka 2014. gadā, salīdzinot ar 2013. gadu, kad tas apgrozīja vairāk nekā divus milonus eiro, apgrozījums saruka teju sešas reizes. Pārskata gadā EURO SKANDI AUTO rentabilitāte bija negatīva, t.i., -12,15.

Jāatzīmē, ka EURO SKANDI AUTO pamatdarbība ir kravas autotransporta tirdzniecība, kas balstīta uz ilgstošiem un noturīgiem kontaktiem ar ārvalstu piegādātājiem. Uzņēmums arī patreiz strādā pie mūsdienīga kravas autotransporta servisa izveidošanas, renovējot ēkas, paplašinot un modernizējot sniedzamo pakalpojumu klāstu.