Pasažieru pārvadātājs SIA Ekspress-Ādaži pērn atkal strādājis ar peļņu

06.04.2016 13:32:00

Pasažieru pārvadātājs SIA Ekspress-Ādaži 2015.gadu aizvadījis veiksmīgi, ko apliecina uzņēmuma apgrozījuma pieaugums par 27,8% un pērn gūtā peļņa.

Lursoft datu bāzē pieejamā informācija rāda, ka 2015.gadā SIA Ekspress-Ādaži apgrozījis 1,61 milj.EUR, pēc nodokļu nomaksas gūstot 39,50 tūkst.EUR lielu peļņu un valsts budžetā nodokļos samaksājis 427 tūkst.EUR. Jānorāda, ka gadu iepriekš, 2014.gadā, pārvadātājs strādājis ar 31,95 tūkst.EUR zaudējumiem.

SIA B-Bus, kura kapitāldaļu turētājs ir Beļģijā reģistrētais B-INTERNATIONAL, piederošā SIA Ekspress-Ādaži iesniegtajā vadības ziņojumā teikts, ka nākotnē paredzēts uzlabot uzņēmuma apkalpošanas servisu, lai veicinātu iedzīvotājus izvēlēties sabiedriskā transporta pakalpojumu. Tāpat arī uzņēmuma vadība iecerējusi strādāt pie darba spēka un izmaksu optimizācijas.

Jānorāda, ka SIA Ekspress-Ādaži īpašniekam SIA B-Bus patlaban pieder arī SIA Sabiedriskais autobuss, SIA FPK un SIA Rīgas Taksometru Satiksme kapitāldaļas, kā arī līdzdalība pilnsabiedrībā Rīgas mikroautobusu satiksme.