DOUGLAS LATVIA finanšu rādītāji piedzīvo kāpumu

26.04.2016 10:44:00

SIA DOUGLAS LATVIA aizvadītajā gadā uzlabojusi savus finanšu rādītājus. Par to liecina uzņēmuma iesniegtais gada pārskats par tā darbību laika periodā no 2014. gada oktobra līdz 2015. gada septembrim.

Parfimērijas un kosmētikas preču mazumtirgotājs pārskata gadā nostiprināja darbības efektivitāti, uzrādot stabilus peļņas rādītājus, kā arī sasniedzot nospraustos mērķus. Pārskata periodā DOUGLAS LATVIA neto apgrozījums bija 15,867 milj.EUR, sasniedzot 2,54% pieaugumu pret iepriekšējo gadu. Uzņēmuma peļņa pēc nodokļiem sasniedza 611,011 tūkst.EUR, kas ir teju divas reizes lielāka nekā iepriekšējā pārskata gadā. DOUGLAS LATVIA rentabilitātes rādītājs finanšu gadā bija 7,58, un uzņēmums nodokļos nomaksāja 2,266 milj.EUR. Uzņēmuma vadība norāda, ka pārskata gadā sabiedrība turpināja darbu pie tirdzniecības vietu modernizācijas, realizējot vairākus vērienīgus investīciju projektus.

Iesniegtajā vadības ziņojumā redzams, ka šajā finanšu gadā DOUGLAS LATVIA plāno saglabāt stabilu izaugsmu, investēt veikalu modernizācijā, uzlabot internetveikalu, kā arī pilnveidot un optimizēt piedāvātā sortimenta struktūru un ieviest jaunus ekskluzīvus zīmolus.

Jānorāda, ka sabiedrība tiek pārstāvēta ar 27 stacionārajiem veikaliem visā Latvijā un internetveikalu. DOUGLAS LATVIA ir viens no Douglas grupas uzņēmumiem, kas pārstāv kosmētikas un parfimērijas tirdzniecību visā Eiropā ar kopumā vairāk nekā 1 700 veikaliem.