SIA Rīgas Piensaimnieks paziņo par reorganizāciju

11.08.2016 11:49:00

SIA ''Rīgas Piensaimnieks'' paziņo, ka 2016. gada 9. augustā ir pieņemts lēmums par reorganizāciju. Reorganizācijas veids: apvienošana pievienošanas ceļā. Reorganizācijas rezultātā SIA "Food Union Baltics" tiks pievienota SIA "Rīgas Piensaimnieks''.

SIA ''Food Union Baltics'' vadītājs ir Uzbekistānas republikas pilsonis Nodirs Normatovs, kurš ir padomes priekšēdētājs uzņēmumam SIA ''Food Union Managament''. Food Union Baltics ir starptautisks uzņēmums, kas balsta savu uzņēmējdarbību uz Latvijas piena ražošanas nozares nevainojamo reputāciju un gadsimtiem ilgām tradīcijām.

Rīgas Piensaimnieks uzsāka savu ražošanu 1993. gada aprīlī. Tā neto apgrozījums 2015. gada bija 30,364 milj. EUR, bet tīrā peļņa pēc nodokļu nomaksas sastādīja 480,511 tūkst. EUR. Pēdējos gadus Rīgas Piensaimnieks no zemnieku saimniecībām un indiciduālajiem piena piegādātājiem iepircis un pārstrādājis 25 465 t piena.

Sabiedrība īpašu uzmanību pievērš precīzai savas saimnieciskās darbības atspoguļošanai visos ražošanas posmos. Liela uzmanība vērsta uz iekšējo produktivitātes rezervju identificēšanu un izmaksu optimizēšanu.