Auto tirgotājs SD Autocentrs reģistrējis izmaiņas valdes locekļu sastāvā

22.08.2016 11:10:00

19. augustā reģistrētas izmaiņas SIA SD Autocentrs valdes locekļu sastāvā, ziņo Klientu Portfeļa monitorings. Lursoft izziņā redzams, ka aizvadītajā nedēļā norādīts pilnvaru termiņa beigu datums Agrim Eglem, kurš kopš 2005.gada ieņēmis amatu minētā uzņēmuma valdē. Jānorāda, ka Agris Egle savulaik bijis tādu uzņēmumu kapitāldaļu turētājs, kā SIA Motors Liepāja, SIA Auto Komforts un SIA TRIO GAMMA, savukārt kopš 2004.gada ir SIA SD Autocentrs līdzīpašnieks.

Patlaban SD Autocentrs valdi veido trīs jaunas valdes amatpersonas – valdes locekļi Oļesja Ščerbakova un Jānis Būčiņš –, kā arī valdes priekšēdētājs Māris Golovānovs. Jānorāda, ka valdes priekšēdētājs paralēli darbojas SIA Motors Liepāja, kopš 2011.gada ieņemot valdes locekļa amatu. Valdes loceklis Jānis Būčiņš iepriekš ieņēmis valdes locekļa amatu SIA Kurzemes būvserviss, bet Oļesja Ščerbakova ņēmusi dalību kā valdes locekle SIA AK Projekts. Jānorāda, ka valdes locekle paralēli SD Autocentrs darbojas uzņēmumā SIA Auto komforts, kopš 2008.gada ieņemot valdes locekles amatu, kā arī ir SIA SD Autocentrs līdzīpašniece.

SD Autocentrs apgrozījums pērn samazinājies līdz 3,272 milj. EUR. Uzņēmuma peļņa pēc nodokļu nomaksas sastādīja 106,497 tūkst. EUR, rāda Lursoft pieejamie dati. Rentabilitāte palielinājusies līdz 8,41 procenta punktiem, bet likviditāte samazinājusies līdz 2,20. Uzņēmums vidēji gadā nodarbina 26 darbiniekus un veica 251,91 tūks. EUR lielus nodokļu maksājumus valsts kopbudžetā.