Par SIA Promenade Hotel jauno īpašnieci kļuvusi holdingkompānija AS Liepaja Investments

24.08.2016 10:40:00

23. augustā reģistrētas dalībnieku sastāva izmaiņas uzņēmumā SIA Promenade Hotel, ziņo Klientu Portfeļa monitorings. 2010. gadā izveidotais uzņēmums atrodas Liepājā, savu darbību saista ar viesu izmitināšanu viesnīcā, restorāna pakalpojumiem un jahtu piestātņu, biroja telpu iznomāšanu.

Lursoft pieejamā informācija liecina, ka par uzņēmuma jauno īpašnieku kļuvusi holdingkompānija AS Liepaja Investments, kuras valdes loceklis tāpat kā SIA Promenade Hotel ir Ivars Kesenfelds. Jānorāda, ka I. Kesenfelds patlaban ieņem amatus 13 uzņēmumu valdēs, to pamatdarbība saistīta ar nekustamo īpašumu pārdošanu un pirkšanu, ēku būvniecību, inženierdarbību un kinofilmu demonstrēšanu.

Jānorāda, ka iepriekš, kopš SIA Promenade Hotel reģistrācijas, tā vienīgā kapitāldaļu turētāja bijusi Sigita Andersone, kura patlaban turpina būt SIA BonBon 5 dalībniece un SIA ML Īpašumi līdzīpašniece.

 

Promenade Hotel savu attīstību balsta uz dažādām mārketinga aktivitātēm un jaunu tirgu izpēti, kā arī sniegto pakalpojumu kvalitāti. Pērn uzņēmums nodokļos valsts budžetā samaksājis 136,09 tūkst.EUR.