Andim Pikānam piederošais Kurbads un Ko svin 21.dzimšanas dienu

30.08.2016 11:26:00

Savu 21. dzimšanas dienu šodien atzīmē auto transportēšanas, auto uzglabāšanas un auto pirmspārdošanas sagatavošanas pakalpojumu sniedzējs SIA Kurbads un Ko. Andim Pikānam piederošais uzņēmums reģistrēts 1995. gada 30. augustā.

Aizvadītajā gadā uzņēmuma apgrozījumu veidojuši 7,836 milj. EUR, bet peļņa pēc nodokļu nomaksas sastādīja 940,017 tūkst. EUR. Likviditātes rādītājs pieaudzis līdz 2,31 procenta punktiem, bet rentabilitātes rādītājs līdz 26,43 procenta punktiem. Kurbads un Ko pagājušajā gadā ar darba vietām nodrošinājis 81 darbinieku un valsts budžetā nodokļos nomaksājis 285,36 tūkst.

Nākotnē uzņēmums plāno saglabāt un turpināt attīstīt savas pozīcijas Baltijas tirgū. Uzņēmuma vadība lielu vērtību pievērsīs nemainīgi augstas sniegto pakalpojumu kvalitātes nodrošināšanai, uzņēmuma darbības attīstīšanai turpinot attīstīt kvalitātes sistēmas iekšējās uzraudzības pilnveidošanu un efektīvai finanšu resursu plānošanai.

 

Jānorāda, ka Kurbads un Ko īpašnieks Andis Pikāns, ņemot vērā uzņēmuma līdzšinējo attīstību un augsto rentabilitāti, iekļauts žurnāla Kapitāls un Lursoft kopīgi veidotajā Efektīvāko Latvijas uzņēmumu vadītāju topā.