A.C.B. padomi atstājis Igors Rapoports

01.09.2016 10:52:00

Vakar, 31. augustā, AS A.C.B. reģistrējusi izmaiņas amatpersonu vidū, ziņo Klientu Portfeļa monitorings. Lursoft izziņā redzams, ka trešdien amatu uzņēmuma padomē atstājis Igors Rapoports. Jāatzīmē, ka I. Rapoporta padomes priekšsēdētāja amatu tagad ieņem viņa bijušais kolēģis Aleksandrs Plotkins, kurš līdz 31. augustam ieņēma padomes priekšsēdētāja vietnieka amatu. Jāpiemin arī tas, ka vietnieka amatu tagad ieņem Dzintars Pomers, kurš līdz uzņēmuma izmaiņu reģistrēšanai darbojās padomes locekļa amatā. Jāpiemin arī tas, ka padomes locekļa amatam pilnvarots Sergejs Medvedevs. Pēc Lursoft pieejamajiem datiem redzams, ka S. Medvedevs pašlaik ir amatpersona vēl 7 uzņēmumos- SIA LS Medical Property, SIA DMD HOLDING, SIA LNK CENTRE u.c.

A.C.B. apgrozījums 2015. gadā no autoceļu izbūves, asfaltbetona ieklāšanas un apakšzemes komunikāciju izbūves  realizācijas palielinājis līdz 61,848 milj. EUR, bet uzņēmuma peļņa veidojusi 683,137 tūkst. EUR, rāda Lursoft pieejamie dati. Rentabilitātes rādītājs samazinājies līdz 1,32, bet likviditātes rādītājs līdz 1,63 procenta punktiem.

A.C.B., kas pērn nodarbināja 269 darbiniekus, ir iekļauts Lursoft un laikraksta Dienas bizness kopīgi veidotajā Latvijas lielāko uzņēmumu TOP 500 sarakstā.