Latvijas Tirgotāju savienībai piemērots nodrošinājums

09.09.2016 09:30:00

Klientu Portfeļa monitorings ziņo, ka jauns nodrošinājums reģistrēts 2007.gadā dibinātajai SIA Latvijas Tirgotāju savienība. Lursoft datu bāzēs pieejamā informācija rāda, ka ar zvērinātas tiesu izpildītājas pieprasījumu piemērots aizliegums atsavināt uzņēmuma kapitāla daļas, kā arī mainīt daļu nominālvērtību.

SIA Latvijas Tirgotāju savienība ir uzņēmums, kas apvieno mazos un vidējos Latvijas pārtikas mazumtirdzniecības uzņēmumus ar nolūku samazināt to izmaksas, uzlabot konkurētspēju vietējā tirgū un veikt kopējus tirgvedības pasākumus.

2015.gadā SIA Latvijas Tirgotāju savienība strādājusi ar 6,64 milj.EUR apgrozījumu, kas ir par 16,20% lielāks nekā gadu iepriekš. Savukārt uzņēmuma peļņas pieaugumu veidojuši 10,20%, tai pērn sasniedzot 1 milj.EUR. Lursoft izziņā pieejamā informācija liecina, ka aizvadītajā gadā uzņēmums nodokļos valsts budžetā samaksājis 759,39 tūkst.EUR.

 

SIA Latvijas Tirgotāju savienība kapitāldaļas patlaban savā starpā dala astoņas personas, no kurām lielākais kapitāldaļu turētājs ir Inga Tunste ar 39,01%. Uzņēmēja ir arī viena no SIA Latvijas Tirgotāju savienība LATS līdzīpašniecēm. Jāpiebilst, ka arī šim uzņēmumam tāpat kā SIA Latvijas tirgotāju savienība vakar pēc zvērināta tiesu izpildītāja pieprasījuma piemērots kapitāla daļu atsavināšanas aizliegums un aizliegums mainīt daļu nominālvērtību.