Latvijas Maiznieka padomē darbu uzsākusi Regīna Daņilova

09.09.2016 10:37:00

Izmaiņas vakar piedzīvojusi AS Latvijas Maiznieks padome, ziņo Klientu Portfelis. Par padomes locekļiem kļuvuši līdzšinējais padomes priekšsēdētājs Margus Mehine un padomes priekšsēdētāja vietnieks Ivar Pukspuu, bet Ando Mellikov vietā turpmāk AS Latvijas Maiznieks padomes locekļa vietu ieņems Regīna Daņilova.

AS Latvijas Maiznieks, savulaik zināms arī kā Daugavpils maiznieks un Maiznīca Dinella, pagājušajā gadā palielinājis savu apgrozījumu par 10,65%, tam pieaugot līdz 23,95 milj.EUR, savukārt pārskata gada peļņu veidojuši 543,65 tūkst.EUR.

Jau ziņots, ka Latvijas Maiznieks veicis apjomīgu tirgus pētījumu par maizes ēšanas paradumiem un iespējamo patēriņu Latvijā tuvākajos gados un maizes kultūras attīstību. Ņemot vērā tirgus tendences, ka cilvēki maizi ēd mazāk, priekšroku dodot kvalitatīvākai, dārgākai maizei, sākot ar septembri Latvijas Maiznieks sācis pircējiem piedāvāt maizes sēriju Īstenā, kas ietver rudzu maizi, saldskābmaizi, augļu maizi un burkānmaizi. Jaunās produktu sērijas ražošanas uzsākšanā investēti 150 tūkst.EUR.