Ansis Grasmanis atstājis Ektornet real Estate Latvia valdes locekļa amatu

05.10.2016 10:24:00

Klientu portfeļa monitorings informē, ka nekustamo īpašumu iegādātājs, pārdevējs un pārvaldītājs SIA Ektornet real Estate Latvia š.g. 4. oktobrī reģistrējis izmaiņas amatpersonu sarakstā. Uzņēmuma valdes locekļu amatu vakar atstājis Ansis Grasmanis, kurš paralēli ieņemtajam amatam darbojās arī AS Swedbank Atklātais Pensiju Fonds, AS Swedbank Ieguldījumu Pārvaldes Sabiedrība, SIA Ektornet Residential Latvia un AS Swedbank valdēs. No visu iepriekšminēto uzņēmumu valdēm A. Grasmanis atcelts pēdējo divu dienu laikā.

Viņa vietā SIA Ektornet real Estate Latvia valdes locekļu amatā stājies Kaspars Šics. Jānorāda, ka K. Šics paralēli ieņem valdes locekļa amatus SIA Ektornet Residential Latvia un SIA Juglas skati. Jāpiemin, ka Kasparam Šicam pieder Šica individuālais uzņēmums CENTRUM, kurš savu darbību saista ar izdevējdarbību, tirdzniecību un tūrisma pakalpojumiem.

Ektornet real Estate Latvia ietilps Ektronet grupas uzņēmumu sastāvā, tā ir Swedbank grupas daļa. Uzņēmums dibināts ar mērķi iegādāties un pārvaldīt mājokļu projektus, daudzīvokļu mājas, zemes gabalus Latvijas teritorijā.

2015. gadā Ektornet real Estate Latvia apgrozījums veidoja 28,601 milj. EUR. Jānorāda, ka pērno gadu Ektornet real Estate Latvia aizvadīja ar 2,353 milj. EUR lieliem zaudējumiem, savukārt 2014. gadā tā zaudējumi pēc nodokļu nomaksas bija 1,011 milj.EUR. Uzņēmums 2015. gadā bija darba devējs vidēji 41 darbiniekam.

SIA Ektornet real Estate Latvia ir iekļauta Lursoft un Dienas bizness kopīgi veidotajā Latvijas lielāko uzņēmumu TOP 500 sarakstā.