AVON COSMETICS pagājušajā nedēļā atzīmēja savu 17. dzimšanas dienu

17.10.2016 10:45:00

1999. gada 14. oktobrī izveidotais SIA AVON COSMETICS pagājušajā nedēļā atzīmēja savu 17. dzimšanas dienu kopš uzņēmuma reģistrēšanas Uzņēmumu reģistrā, informē Klientu Portfeļa Svētku monitorings.

Nodarbojoties ar kosmētikas, tualetes piederumu un aksesuāru mazumtirdzniecību interneta veikalos, uzņēmums savā pastāvēšanas laikā ir kļuvis par vienu no vadošajiem kosmētikas izplatīšanas uzņēmumiem Latvijā savā nozarē. Šodien AVON Cosmetics ir daļa no pasaules vadošās skaistuma un lielākās tiešās tirdzniecības kompānijas AVON Products Inc. Latvijas kompānija pieder Centrālās un Dienvidaustrumu Eiropas reģiona valstu grupai.

Uzņēmuma bizness tiek veikts izmantojot tikai vienu pārdošanas kanālu- tiešo tirdzniecību. Pateicoties labām pārdošanas nodaļu aktivitātēm uzņēmumam izdodas katru gadu palielināt plānoto pārdošanas apjomu. Nepārtraukti tiek veikta jaunu produktu līniju atjaunošana un uzlabošana.

2015. gadā uzņēmums palielināja neto apgrozījumu līdz 8,194 milj. EUR, bet peļņu pēc nodokļiem par 187,906 tūkst. EUR, pērn sastādot 178,584 tūkst. EUR. Jāatzīmē, ka likviditātes rādītājs palielinājies līdz 1.50, kā arī rentabilitāte līdz 9.96 procenta punktiem. 2015. gadā AVON COSMETICS nodarbināja 19 darbiniekus veicot 1,760 milj. EUR lielus nodokļu maksājumus valts kopbudžetā.

Stiprinot pozīcijas tirgū uzņēmums palīdz atbalstīt lapdarības iniciatīvas “Cīņa pret krūts vēzi”, “Pret vardarbību ģiemnē”, kā arī “Sveika zaļā rītdiena”.

 

2013. gadā SIA AVON COSMETICS apbalvots ar "Uzslavē labu servisu" labāko klientu servisa līderu balvu.