Rettenmeier Baltic Timber kļūst par Rettenmeier Industry Latvia īpašnieku

18.10.2016 11:25:00

Klienu Portfeļa sniegtā informācija liecina, ka vakar priedes zāģmateriālu piegādātājs SIA Rettenmeier Industry Latvia notikušās reorganizācijas ceļā pievienoja 1994. gada decembrī reģistrēto SIA Rettenmeier Baltic Timber. Līdz ar to Rettenmeier Baltic Timber kļūst par Rettenmeier Industry Latvia 100% tiesību un saistību pārņēmēju.

Lursoft informē, ka kreditori, kuriem līdz lēmuma par reorganizāciju pieņemšanai bija prasījuma tiesības pret Rettenmeier Industry Latvia, savus prasījumus var pieteikt rakstveidā viena mēneša laikā no šī paziņojuma publicēšanas dienas uzņēmuma juridiskajā adresē: Plānupes ielā 22, Inčukalnā.

Pēc Lursoft datiem Rettenmeier Baltic Timber valdes priekšēdētājs ir Rolands Rimicāns, kurš paralēli ieņem valdes priekšēdētāja amatu arī Rettenmeier Industry Latvia.

Lursoft esošie dati rāda, ka 2015. gadā uzņēmuma apgrozījums sastādīja 35,618 milj. EUR, bet zaudējumi veidoja 1,143 milj. EUR. Likviditātes rādītājs palielinājies līdz 2.29, kā arī rentabilitāte,tomēr vēl ar negatīvu atzīmi, t.i. -6.92 procenta punktiem. Uzņēmums pērn nodarbinājis 204 darbiniekus un veicis 1,145 milj. EUR lielus nodokļu maksājumus valsts kopbudžetā.

 

Jāatzīmē, ka Lursoft sadarbībā ar laikrakstu Dienas Bizness iekļāvis gan SIA Rettenmeier Industry Latvia , gan SIA Rettenmeier Baltic Timber Latvijas lielāko uzņēmumu TOP 500 sarakstā.