Dzērienu vairumtirgotājam Coca-Cola HBC Latvia izmaiņas amatpersonās un prokūristos

04.11.2016 13:02:00

Klientu Portfeļa monitorings ziņo, ka vakar reģistrētas izmaiņas dzērienu vairumtirgotāja Coca-Cola HBC Latvia amatpersonās un prokūristos. Uzņēmuma valdi atstājis Evangelos Papadimitriou, kurš valdes locekļa amatu ieņēma kopš 2014.gada maija, un viņa vietā stājies Nikolaos Efstathopoulos.

Izmaiņas vakar skārušas arī Coca-Cola HBC Latvia prokūristu sarakstu. Lursoft pieejamā informācija rāda, ka vakar izbeigta 2014.gada maijā uz Neles Normak vārda izdotā prokūra, savukārt par uzņēmuma jauno prokūristi reģistrēta Natalija Platonova. Jānorāda, ka kopumā Coca-Cola HBC Latvia patlaban reģistrētas trīs aktīvas prokūras.

Coca-Cola HBC Latvia jaunākais gada pārskats liecina, ka pagājušajā gadā uzņēmumam izdevies gan veiksmīgi palielināt apgrozījumu, gan arī kāpināt peļņas apmērus. Pērn dzērienu vairumtirgotājs apgrozījis 34,66 milj.EUR, kas ir par 8,06% vairāk nekā gadu iepriekš, savukārt peļņa pieaugusi līdz 2,12 milj.EUR, kas ir ievērojams kāpums, salīdzinot ar 2,55 milj.EUR zaudējumiem 2014.gadā. Līdz ar apgrozījuma un peļņas pieaugumu, palielinājušies arī uzņēmuma  nodokļu maksājumi, kas pagājušajā gadā veidojuši jau 11,09 milj.EUR.