Ventbunkera valdi atstājis Sergejs Ševcovs

07.11.2016 09:42:00

Izmaiņas valdes sastāvā aizvadītajā piektdienā reģistrētas Ventspils trešajam lielākajam uzņēmumamAS Ventbunkers. Lursoft datu bāzē pieejamā informācija rāda, ka no valdes locekļa amata atcelts Sergejs Ševcovs, kurš amatu uzņēmuma valdē ieņēma kopš 2013.gada maija.

Sergeja Ševcova Personas profils liecina, ka kādreizējais AS Ventbunkers valdes loceklis patlaban ieņem amatus piecu dažādu uzņēmumu valdēs un padomēs, tostarp SIA Sofar Group, AS L.V.K u.c., kā arī ir vairāku uzņēmumu kapitāldaļu turētājs.

Patlaban AS Ventbunkers valde turpina darbu četru amatpersonu sastāvā. Uzņēmuma valdes locekļu pienākumus pilda Aivars Gobiņš, Jānis Hzāe un Edgars Čeporjus, bet valdes priekšsēdētāja amatu ieņem Alvis Hāze.

AS Ventbunkers apgrozījums 2015.gadā sasniedzis 58,58 milj.EUR, salīdzinot ar 2014.gadu, palielinoties par 9%, savukārt peļņa pēc nodokļu nomaksas veidojusi 8,90 tūkst.EUR. Uzņēmums ar darba vietām pērn nodrošinājis 318 strādājošos.

AS Ventbunkers ir viens no vadošajiem naftas produktu pārkraušanas termināliem, kas Ventspils brīvostā darbojas jau kopš 1994.gada. 1999.gadā uzņēmumam reorganizācijas ceļā pievienota SIA Naftas filtrs.