Belokon Holdingam pirmo reizi tā darbības laikā reģistrēta prokūra

09.11.2016 09:51:00

Vakar pirmo reizi kopš uzņēmumam dibināšanas 1998.gadā AS Belokon Holdings reģistrēta prokūra. Par holdinga prokūristi iecelta valdes locekle Ilona Drikina, paredzot tiesības personai atsevišķi pārstāvēt SIA Belokon Holdings un veikt darbības ar uzņēmuma nekustamo īpašumu – to atsavināt, ieķīlāt un apgrūtināt ar lietu tiesībām.

Lursoft pieejamie dati rāda, ka I. Drikina vēl bez valdes locekles amata AS Belokon Holding ieņem arī AS Brīvais vilnis padomes locekles, AS BFFH padomes priekšsēdētājas, SIA Komunikācijas un projekti valdes locekles un SIA A Corporation valdes priekšsēdētājas amatus.

AS Belokon Holdings pamatdarbība saistīta ar finanšu starpniecību un biznesa, juridisko un grāmatvedības konsultāciju sniegšanu, kā arī saistīto uzņēmumu darbības attīstīšanu. Jānorāda, ka patlaban AS Belokon Holdings ir 86,01% nekustamā īpašuma jomā strādājošā SIA Terra Libre kapitāldaļu turētājs. Atlikušās uzņēmuma daļas pieder Valērijam Belokoņam.

Aizvadītajā gadā AS Belokon Holdings strādājis ar 44,297 tūkst.EUR apgrozījumu un 165,577 tūkst.EUR peļņu, kuru nodrošinājuši pārējie procentu u.tml. ieņēmumi.