No Transporta un sakaru institūta valdes aizgājis Igors Graurs

21.11.2016 10:33:00

No AS Transporta un sakaru institūts valdes locekļa amata atcelts Igors Graurs, ziņo Klientu Portfeļa monitorings. Lursoft pieejamā informācija rāda, ka I. Graurs minēto amatu ieņēmis kopš 2014.gada jūlija, bet pēc aiziešanas no AS Transporta un sakaru institūts valdes turpina ieņemt amatu SIA Aviācijas pētniecības centrs un sev piederošā SIA IGR Konsultācijas valdēs.

Līdz ar minētajām izmaiņām, kopš 17.novembra AS Transporta un sakaru institūts valde turpina darbu tikai vienas personas sastāvā – valdes priekšsēdētāja amatu turpina ieņemt Bogdans Furundzhi.

Transporta un sakaru institūts ir viena no lielākajām nevalstiskajām augstākās izglītības iestādēm Latvijā. Augstākā izglītības iestāde piedāvā 17 akadēmiskās un profesionālās izglītības programmas datorzinātņu un informāciju tehnoloģiju, elektronikas un telekomunikāciju, vadībzinātņu, ekonomikas, transporta, loģistikas un aviācijas transporta jomās, kā arī vienu doktorantūras programmu.

Aizvadītajā pārskata gadā augstākās izglītības iestāde apgrozījusi 2,84 milj.EUR un gadu noslēgusi ar 2,60 tūkst.EUR peļņu. Gada pārskatā iekļautā informācija liecina, ka laika periodā no 2014.gada 1.septembra līdz 2015.gada 31.augustam AS Transporta un sakaru institūts nodarbinājis vidēji 174 darbiniekus.