VEXOil Bunkering valdes locekļa amatu atstājis Dmitrijs Čebotarjovs

21.12.2016 16:47:00

Vakar, SIA “VEXOil Bunkering” valdes locekļa amatu atstājis Dmitrijs Čebotarjovs, ziņo Klientu portfeļa monitorings.

Neskatoties uz to, ka D. Čebotarjovs vairs neturpina pārstāvēt VEXOil Bunkering valdi, savu ietekmi uzņēmumā viņš saglabā kā tā dalībnieks ar 80% uzņēmuma kapitāldaļām. Pārējās 20% VEXOil Bunkering kapitāldaļas pieder 1958. gadā dzimušajam Edvīnam Inkēnam.
Pēc D. Čebotarjova aiziešanas no amata uzņēmumu turpina pārstāvēt Vladimirs Čebotarjovs, kurš VEXOil Bunkering ieņem valdes priekšsēdētāja amatu.

Lursoft datubāzēs pieejamā informācija liecina, ka uzņēmumam reģistrēti 2 nodrošinājumi, kas attiecas uz Edvīna Inkēna kapitāldaļām – aizliegums rīkoties ar kapitāldaļām uzņēmumos, jo tās ir apķīlātas, kā arī aizliegums reģistrēt jaunas komercķīlas. SIA “VEXOil Bunkering” pašreiz reģistrētas arī 2 aktīvas komercķīlas.

SIA “VEXOil Bunkering” nodarbojas ar uzglabāšanu un noliktavu saimniecību, ar naftas un dabasgāzes ieguvi saistītām palīgdarbībām, kā arī ar degvielas, rūdas, metāla un rūpniecisko ķimikāliju vielu vairumtirdzniecības starpnieka darbību. Uzņēmums dibināts 2001. gadā ar savu sākotnējo nosaukumu SIA “Lido Nafta Bunkerings”.

SIA “VEXOil Bunkering” darbība 2015. gadā nav vērtējama kā sekmīga. Attiecībā pret 2014. gadu apgrozījums samazinājies par 37% un pērn bijis 2,52 miljonu eiro apmērā. Arī peļņas rādītāji vērtējami negatīvi. 2015. gadu uzņēmums noslēdzis ar 110,73 tūkstošu eiro lieliem zaudējumiem.