Aģentūrā LILITA starp dalībniekiem notikusi kapitāldaļu pārdale

23.12.2016 12:57:00

Klientu portfeļa monitorings ziņo, ka uzņēmumā SIA “Aģentūra LILITA” notikusi kapitāldaļu pārdale. Lursoft pieejamā informācijā liecina, ka savas kapitāldaļas pārdevusi viena no līdzšinējām īpašniecēm – Alla Oboļeviča.

Uzņēmuma kapitāldaļas sadalītas pārējo 6 īpašnieku starpā un ar lielāko procentuālo kapitāldaļu pārsvaru dalībnieku sarakstā reģistrēts Aivars Rudzinskis, kuram pašreiz pieder 23,45% uzņēmuma kapitāldaļu ar ieguldījumu 5,32 tūkstošu eiro apmērā. Proporcionāli kapitāldaļas mainītas arī pārējiem uzņēmuma dalībniekiem – Innai Kaņevskai, Gintam Muceniekam, Allai Petropavlovskai un Vitālijam Suseklim, attiecīgi no 13,21% uz 15,83%. Vienīgā dalībniece, kas nav iesaistījusies kapitāldaļu pārdalē ir 1967. gadā dzimusī Ilze Ozola, kura saglabājusi līdzšinējo ietekmi uzņēmumā ar 2,99 tūkstošu eiro lielu ieguldījumu, jeb 13,21% uzņēmuma kapitāldaļām.

Uzņēmuma reģistrētais un apmaksātais pamatkapitāls ir 22,68 tūkstoši eiro.

SIA “Aģentūra LILITA” plašākai sabiedrībai pazīstama kā žurnālu “Lilit”, “Cosmopolitan”, “GEO”, “FHM”, u.c. žurnālu izdevniecība.

Uzņēmuma apgrozījums pērn sasniedzis 1,98 miljonus eiro, kas ir par 401,72 tūkstošiem mazāks kā iepriekšējā pārskata periodā un strādājis ar 27,78 tūkstošu eiro lielu peļņu.

SIA “Aģentūra LILITA” vadības ziņojumā teikts, ka pēdējā pārskata gada laikā ekonomisko apstākļu un konkurences iespaidā mazinājušies ieņēmumi no reklāmu izvietošanas žurnālos, taču uzņēmums šo samazinājumu plāno kompensēt, paplašinot izdoto žurnālu klāstu, kā arī piesaistot ievērojamu auditoriju un abonētājus.