AS Siltumelektroprojekts reģistrēts jauns nodrošinājums

23.01.2017 15:22:00

Šā gada 20. janvārī, AS “Siltumelektroprojekts” reģistrēts jauns nodrošinājums – aizliegums, ziņo Klientu portfeļa monitorings.

Lursoft datubāzēs pieejamā informācija liecina, ka aizliegums piemērots komercķīlas reģistrācijai, pārreģistrācijai, pārjaunošanai un grozīšanai Latvijas Republikas Uzņēmumu reģistra Komercķīlu reģistrā.
Aizlieguma piemērotājs ir VID Nodokļu parādu piedziņas pārvaldes Pirmās piedziņas daļa.

Jāmin, ka AS “Siltumelektroprojekts” pašreiz reģistrēti veseli 3 nodrošinājumi aizlieguma formā un tos visus piemērojis viens piemērotājs. Pirmais aizliegums reģistrēts 2016. gada 17. februārī.

AS “Siltumelektroprojekts” dibināts 1996. gadā un tās pamatdarbības virzieni ir kompleksa elektrisko staciju, apakšstaciju, augstsprieguma līniju un citu enerģētisko objektu projektēšana, inženieģeoloģiskā izpēte, civilbūvju projektēšana, kā arī zinātniski pētnieciskais darbs enerģētikas jomā. AS "Siltumelektroprojekts” veic enerģētisko objektu projektēšanu Latvijā, Igaunijā, Lietuvā un Krievijā.

2015. gada periodā AS “Siltumelektroprojekts” neto apgrozījums sasniedza 2,69 miljonus eiro, kas ir 89% pieaugums attiecībā pret 2014. gadu un 2015. gadu noslēdza ar 35,82 tūkstošu eiro lielu peļņu.

AS “Siltumelektroprojekts” valdi pārstāv Ģirts Meždreijs.