Latvijas Loto izmaiņas padomē

31.01.2017 13:19:00

Vakar, par VAS “Latvijas Loto” padomes priekšsēdētāju kļuvis Nils Sakss, bet par viņa vietnieci iecelta Antra Duntava, ziņo Klientu portfeļa monitorings.

Lursoft datubāzēs pieejamā informācija liecina, ka gan Nils Sakss, gan Antra Duntava Latvijas Loto padomē iecelti šā gada sākumā un līdz pat vakardienai pildījuši padomes locekļu amata pienākumus.

N. Sakss līdzās pašreizējam amatam Latvijas Loto, turpina pārstāvēt SIA “NSGV1” kā valdes loceklis un uzņēmuma īpašnieks. Savukārt A. Duntava turpina darboties uzņēmumā SIA “Mediju Aģentūra” un biedrībā “Analītiskās žurnālistikas darbnīca 6K”.

VAS “Latvijas Loto” ir valsts kapitālsabiedrība, kas starptautiski atzītā sociālās atbildības, drošības un kvalitātes līmenī organizē licencētas valsts mēroga izlozes, virzot patērētājus spēlei sociāli atbildīgā, drošā un legālā vidē, un kapitālsabiedrības peļņa nonāk valsts budžetā, kas ļauj to novirzīt sabiedrības vajadzībām.

Kā minēts Latvijas Loto 2015. gada pārskata vadības ziņojumā, lai nodrošinātu dažādu mērķauditoriju sasniegšanu un veicinātu atpazīstamību sabiedrībā, īstenota virkne produktu reklāmas kampaņu, izvietotas Loto On-line zīmes visās tirdzniecības vietās, izveidots izsmeļošs informatīvais buklets spēlētājiem Kā spēlēt?. Aktuālākie Latvijas Loto jaunumi tika publicēti mājas lapā www.latloto.lv,  kā arī sociālajos medijos Twitter, Draugiem.lv, Facebook. Sadarbībā ar Viking Lotto aliansi uzsākta mājas lapas vikinglotto.com darbība. Izveidots Latvijas Loto komunikācijas plāns, kurā atspoguļota komunikācija ar visām uzņēmuma darbībā ieinteresētajām pusēm.

Plašsaziņas medijos ziņots, ka VAS "Latvijas Loto" pēdējā laikā bieži informējis sabiedrību par lielām laimētām summām. Pagājušajā nedēļā kāds spēlētājs televīzijas spēlē "SuperBingo" laimējis galveno balvu 240,14 tūkstošu eiro apmērā. Bet 2 nedēļas atpakaļ "Viking Lotto" tika uzminēti 6 skaitļi un laimēts Latvijas loteriju vēsturē lielākais laimests - 815 tūkstoši eiro.

2015. gadā Latvijas Loto apgrozījums bija 24,89 miljoni eiro, kas ir 12,79% pieaugums attiecībā pret 2014. gadu. Savukārt 2015. gada pārskata peļņa sasniedza 4,03 miljonus eiro, kas ir par 510,88 tūkstošiem vairāk kā gadu iepriekš.

2015. gada periodā VAS “Latvijas Loto” nodarbināja 99 darbiniekus.