“Draugiem Group” uzņēmums “Printful” reģistrē kompāniju Latvijā

14.02.2017 15:41:00

“Draugiem Group” uzņēmums “Printful” pirmdien, 13.februārī, reģistrējis kompāniju Latvijā AS “Printful Latvia”, informē Klientu portfeļa monitorings.

“Printful” ir drukas ārpakalpojumu uzņēmums, kuru 2013.gadā ASV nodibināja Latvijā populārā sociālā tīkla Draugiem.lv radītājs Lauris Liberts. “Printful” nodrošina iespēju interneta veikaliem piedāvāt savus drukas produktus, neinvestējot ražošanas iekārtās.

AS “Printful Latvia” valdē iecelts Agris Tamanis, kurš ir kompānijas valdes priekšsēdētājs, un Dāvis Siksnāns.

Savukārt uzņēmuma padomē ievēlēti Lauris Liberts, Edmunds Riekstiņš un Uģis Pilābers. Liberts ir padomes priekšsēdētājs, bet Riekstiņš ir padomes priekšsēdētāja vietnieks, liecina “Lursoft” pieejamā informācija.

Jaundibinātā uzņēmuma apmaksātais pamatkapitāls ir 35 tūkstoši eiro.

“Printful” darbojas Latvijā un ASV, kur tam ir divas ražotnes. Iepriekš “Printful” ASV darbojās ar nosaukumu “Idea Bits LLC”; arī Latvijā darbojas uzņēmums AS “Idea Bits Latvia”. Taču šī gada sākumā veiktas vairākas būtiskas izmaiņas rūpēs par “Printful” zīmola attīstību. Uzņēmuma nosaukums ASV mainīts uz “Printful Inc.” un tas pārreģistrēts Delavēras štatā, kā arī par 100,000 ASV dolāriem iegādāta interneta adrese Printful.com līdzšinējās theprintful.com vietā.