Ziņu aģentūrai “Latvian News Service” pievienos māsas uzņēmumu “Mediju Monitorings”

16.02.2017 16:49:00

Ziņu aģentūrai SIA “Latvian News Service” tās īpašnieks pievienos citu savā īpašumā esošu uzņēmumu SIA “Mediju Monitorings”, liecina Klientu portfeļa monitorings.

SIA “Latvian News Service” Latvijā piedāvā BNS ziņu aģentūru pakalpojumus, savukārt SIA “Mediju Monitorings” sniedz papildinošo pakalpojumu - mediju monitoringu un analīzi.

SIA “Latvian News Service” Uzņēmumu reģistrā iesniegtais reorganizācijas līgums liecina, ka SIA “Mediju Monitorings” pēc tā pievienošanas SIA “Latvian News Service” beigs pastāvēt. SIA “Latvian News Service” pārņems visu SIA “Mediju Monitorings” mantu, tiesības un saistības. Abiem uzņēmumiem ir viens un tas pats īpašnieks - Igaunijas uzņēmums “AMP Investeeringud OÜ”.

Kreditori savas prasības var pieteikt rakstveidā viena mēneša laikā no 15.februāra.

“Lursoft” informācija liecina, ka SIA “Latvian News Service” 2015.gadā strādāja ar 711,9 tūkstošu eiro apgrozījumu un 70,6 tūkstošu eiro lieliem zaudējumiem. Savukārt SIA “Mediju Monitorings” 2015.gadā strādāja ar 375,6 tūkstošu eiro apgrozījumu un uzņēmuma peļņa bija 49,4 tūkstoši eiro. Abu uzņēmumu vienīgais valdes loceklis ir Normunds Baķis.