“Kolonna Invest” valdē atgriežas Ieva Plaude-Rēlingere

15.03.2017 10:38:00

Uzņēmēja Ieva Plaude-Rēlingere atgriezusies nekustamo īpašumu apsaimniekotāja SIA “Kolonna Invest” valdē, ziņo Klientu portfeļa monitorings.

SIA “Kolonna Invest” tika dibināta 2006.gada 18.oktobrī ar mērķi apsaimniekot visus Plaudes dibinātās Kolonna grupas uzņēmumiem piederošos nekustamos īpašumus. Savukārt 2011.gada 1.septembrī tika pasludināts uzņēmuma maksātnespējas process.

“Lursoft” izziņa liecina, ka Plaude-Rēlingere iecelta par SIA “Kolonna Invest” vienīgo valdes locekli pirmdien, šī gada 13.martā, nomainot šajā amatā Vaivu Kirvelaiti. Plaude-Rēlingere bija SIA “Kolonna Invest” valdes priekšsēdētāja no 2007. līdz 2009.gadam. No 2007. līdz 2008.gadam viņa arī bija uzņēmuma vienīgā īpašniece.

 

Uzņēmums 13.martā arī reģistrējis prokūru ar tiesībām pārstāvēt komercsabiedrību atsevišķi, kā arī tiesībām atsavināt, ieķīlāt  un apgrūtināt ar lietu tiesībām nekustamo uz Ditas Caunes vārda.

“Lursoft” informācija liecina, ka bez amata SIA “Kolonna Invest” Plaude-Rēlingere ir valdes locekle vēl piecos uzņēmumos - AS “Lawrence Asset Management”, kas ir arī SIA “Kolonna Invest” vienīgais īpašnieks,  SIA “Projekts Brigita”, SIA “Nordic Assets”, SIA “LK Invest”, SIA “Projects Development Investments”. Viņa ir likvidatore komandītsabiedrībā “Ievas Plaudes Producentu Grupa” un amatpersona biedrībā “LAKRA”, kuras darbības mērķis ir popularizēt Latvijā ražoto kosmētiku Eiropā un ārpus tās robežām.