Tirgus pētījumu veicēja “GfK Customer Research Baltic” apgrozījums pērn samazinājās par 21%

13.04.2017 13:52:00

Tirgus pētījumu veicēja SIA “GfK Custom Research Baltic” apgrozījums pagājušajā gadā samazinājies par 21% un bija 1,228 miljoni eiro, ziņo Klientu portfeļa monitorings.

Savukārt kompānijas peļņa pēc nodokļiem bija 39,6 tūkstoši eiro, pretēji zaudējumiem 151 tūkstoša eiro apjomā, ko SIA “GfK Custom Research Baltic” cieta 2015.gadā.

SIA “GfK Custom Research Baltic” pamatdarbība ir tirgus un socioloģisko pētījumu veikšana, mārketinga analīze un konsultāciju sniegšana. 

2016.gadā samazinājās kompānijas ieņēmumi no iekšējiem GfK grupas klientiem, kā rezultātā samazinājās Latvijas uzņēmuma kopējais apgrozījums apgrozījums. Savukārt veiktie pasākumi efektivitātes uzlabošanai ļāva uzņēmumam strādāt ar peļņu. 

Šogad uzņēmums plāno paplašināt interneta izmantošanu pakalpojumu izstrādē un piedāvājumā. Tāpat plānots piesaistīt jaunus klientus un stiprināt esošo klientu lojalitāti.

SIA “GfK Custom Research Baltic” reģistrēta 2003.gadā. Kompānijas pamatkapitāls ir 759 840 eir un vienīgais īpašnieks - Austrijā reģistrētā "GfK Austria GmbH".