Par “ABLV Corporate Services” valdes priekšsēdētāju ieceļ Vadimu Reinfeldu

17.05.2017 09:24:00

Par AS “ABLV Bank” bankas meitas uzņēmuma SIA “ABLV Corporate Services” valdes priekšsēdētāju otrdien, 16.maijā, iecelts bankas valdes priekšsēdētāja vietnieks Vadims Reinfelds, ziņo Klientu portfeļa monitorings.

Līdz šim SIA “ABLV Corporate Services” valdes priekšsēdētājs bija Vladislavs Hveckovičs, bet 16.maijā Komercreģistrā izdarīts ieraksts par to, ka viņš no valdes priekšsēdētāja amata atbrīvots.

Līdz ar Reinfelda apstiprināšanu par valdes priekšsēdētāju, izbeigta uz viņa vārda izdotā prokūra.

SIA “ABLV Corporate Services” valdē vēl strādā Zane Kurzemniece.

Reinfelds jau iepriekš bijis SIA “ABLV Corporate Services” valdes priekšsēdētājs laika posmā no 2010. līdz 2014.gadam.

“Lursoft” informācija liecina, ka Reinfelds kopumā ieņem amatus septiņos “ABLV Bank” grupas uzņēmumos, ieskaitot pašu banku.

SIA “ABLV Corporate Services” nodarbojas ar konsultāciju sniegšanu. Informācija bankas mājaslapā liecina, ka viens no SIA “ABLV Corporate Services” galvenajiem darbības virzieniem ir grāmatvedības pakalpojumu sniegšana saviem klientiem, bet uzzņēmums sniedz arī konsultācijas par pilsonības un uzturēšanās atļauju saņemšanu, vērtspapīru emisiju organizēšanu u.c.

Uzņēmums dibināts 2010.gadā, tā pamatkapitāls ir 28 457 eiro un vienīgais īpašnieks ir SIA “ABLV Corporate Services Holding Company”.

SIA “ABLV Corporate Services” neto apgrozījums 2016.gadā bija 2,346 miljoni eiro un uzņēmuma tīrā peļņa pēc nodokļu nomaksas bija 467 tūkstoši eiro.