“Circle K Latvia” valdē reģistrē izmaiņas

10.07.2017 09:25:00

Degvielas tirgotāja SIA “Circle K Latvia” (iepriekš SIA “Statoil Fuel & Retail Latvia”) valdē reģistrētas izmaiņas - to atstājusi Norvēģijas pilsone Janette Ingrid Fjeldstad un viņas vietā par valdes locekli iecelts Christian Rykke, ziņo Klientu portfeļa monitorings.

Izmaiņas Uzņēmumu reģistrā iegrāmatotas piektdien, 7.jūlijā.

Kopā ar jauniecelto valdes locekli Christian Rykke SIA “Circle K Latvia” valdē turpina strādāt Jorn Madsen, kurš ir uzņēmuma valdes priekšsēdētājs, un Joachim Roberg-Larsen.

SIA “Circle K Latvia” dibināta 1992.gadā ar nosaukumu SIA “Latvija Statoil”, un tās īpašnieks bija degvielas tirgotājs “Statoil”. 2012.gadā mazumtirdzniecības uzņēmumu “Statoil Fuel & Retail” pārņēma viens no pasaules lielākajiem ērtas iepirkšanās un mazumtirdzniecības uzņēmumiem “Alimentation Couche-Tard”, kuram pieder zīmols “Circle K”.

SIA “Circle K Latvia” 2015.gadā strādāja ar apgrozījumu 358,2 miljonu eiro apjomā un tā peļņa pēc nodokļiem bija 21,6 miljoni eiro. Uzņēmums nodarbināja 747 darbiniekus un nodokļos valsts budžetā samaksāja 172,6 miljonus eiro.

Dati par uzņēmuma finanšu rezultātiem 2016.gadā vēl nav pieejami, bet pērn nodokļos uzņēmums samaksājis 182,5 miljoniem eiro.