Nodibināta biedrība “Ivana Berladina piemiņai”

26.07.2017 08:45:00

Uzņēmumu reģistrā pirmdien, 24.jūlijā, reģistrēta biedrība “Ivana Berladina piemiņai”, kuras mērķis ir dažāda veida atbalsta sniegšana bērniem no trūcīgām ģimenēm un bāreņiem, ziņo Klientu portfeļa monitorings.

Biedrības dibinātāja ir grāmatvedības pakalpojumu sniedzēja SIA “Business Latvia” īpašniece un valdes locekle Tatjana Prikņa.

Starp biedrības noteiktajiem mērķiem ir sabiedrisko darbu organizēšana bērnu dzīvošanas apstākļu uzlabošanai, ziedojumu vākšana bērnu finansiālajam atbalstam, sadarbošanās ar institūcijām, kas uzrauga un ietekmē bērnu dzīvošanas apstākļus, ar mērķi uzlabot to darbību, kā arī sabiedrības iesaistīšana bērnu dzīvošanas apstākļu uzlabošanā.

Biedrībā var iestāties jebkura fiziska vai juridiska persona, iesniedzot pieteikumu. Biedrības biedri maksā biedru naudu vienu reizi mēnesī 50 eiro apjomā, noteikts biedrības statūtos.

Liepājā šogad 1.jūlijā bezvēsts pazuda piecus gadus vecs puisēns Ivans Berladins, kuru policija un brīvprātīgie meklēja desmit dienas, taču diemžēl atrada zēnu mirušu mežā Grobiņas novada Dubeņos.