“Draugiem” jauna juridiskā adrese

01.08.2017 08:09:00

IT nozares uzņēmums SIA “Draugiem” mainījis savu juridisko adresi - tas pārceļas no Mārupes uz Ojāra Vācieša ielu Pārdaugavā, ziņo “Lursoft” Klientu portfelis.

Atbilstoši Uzņēmumu reģistra 31.jūlija lēmumam, SIA “Draugiem” juridiskā adrese mainīta no Mārupes novads, Mārupe, Ziedleju iela 1 uz Rīga, Ojāra Vācieša iela 6B.

Šī gada aprīlī SIA “Draugiem” ziņoja, ka AS “SEB banka” piešķīrusi 3,1 miljona eiro ilgtermiņa aizdevumu “Draugiem” grupas uzņēmumam SIA “Printful Properties” biroju ēkas iegādei Rīgā, Ojāra Vācieša ielā 6B.

Iecerēts, ka šajā ēkā darbosies visi “Draugiem” grupas uzņēmumi. “Lursoft” informācija liecina, ka bez SIA “Draugiem” adresē Rīgā, Ojāra Vācieša ielā 6B, reģistrēti arī grupas uzņēmumi AS “Idea Bits Latvia”, SIA “Istabai”, SIA “Mapon”, AS “Printful Latvia”, SIA “Printful properties”, SIA “Vendon”, SIA “T2R”.

SIA “Draugiem” dibināta 2005.gadā, tās pamatkapitāls ir 25 590 eiro un uzņēmuma lielākais dalībnieks ar 89,2% kapitāldaļu ir Agris Tamanis, Mārtiņam Pikšenam pieder 5% kapitāldaļu, 4,7% kapitāldaļu pieder Laurim Libertam, bet 1,1% kapitāldaļu - Maltas republikā reģistrētajai “Draugiem Group Ltd”.

2016.gadā SIA “Draugiem” apgrozījums bija 4,059 miljoni eiro un tā peļņa pēc nodokļiem bija 255 tūkstoši eiro. Uzņēmums nodarbināja 52 darbiniekus un nodokļos Latvijas valsts budžetā nomaksāja 1,08 miljonus eiro.