Nodibina holdingkompāniju AS “Draugiem Group”

14.08.2017 07:23:00

Uzņēmumu reģistrā piektdien, 11.augustā reģistrēts uzņēmums AS “Draugiem Group”, kura vienīgais dibinātājs ir AS “Idea Bits Latvia” un kurš veiks holdingkompāniju darbību, ziņo “Lursoft” Klientu Portfelis.

Uzņēmuma pamatkapitāls ir 35 000 eiro. Tā juridiskā adrese ir Rīga, Ojāra Vācieša iela 6B, kur reģistrēts IT nozares uzņēmums SIA “Draugiem” un citi “Draugiem” grupas uzņēmumi - AS “Idea Bits Latvia”, SIA “Istabai”, SIA “Mapon”, AS “Printful Latvia”, SIA “Printful properties”, SIA “Vendon”, SIA “T2R”.

AS “Draugiem Group” valde sastāv no viena cilvēka un tajā iecelts SIA “Draugiem” dibinātājs un līdzīpašnieks Agris Tamanis, kuram ir tiesības pārstāvēt uzņēmumu atsevišķi.

Savukārt jaundibinātā uzņēmuma padome sastāv no trīs locekļiem. Par tās padomes priekšsēdētāju iecelts AS “Idea Bits Latvia” valdes loceklis Edmunds Riekstiņš, par padomes priekšsēdētāja vietnieku iecelts Andis Malahovskis un padomē iecelts arī SIA “Draugiem” dibinātājs un līdzīpašnieks Lauris Liberts.

AS “Draugiem Group” statūtos norādīts, ka bez holdingkompāniju darbības tā nodarbosies ar līdzekļu apvienošanu trastos, fondos un līdzīgās finanšu vienībās, citiem kreditēšanas pakalpojumiem, sava vai nomāta nekustamā īpašuma izīrēšanu un pārvaldīšanu, sabiedrisko attiecību un komunikāciju vadības pakalpojumiem, konsultēšanu komercdarbībā un vadībzinībās, uzņēmējdarbības koordinēšanu un efektivitātes veicināšanu, kā arī citām uzņēmējdarbības veicināšanas palīgdarbībām.