Rīgas Stradiņa universitāte kopā ar uzņēmēju Garkani nodibina “Sāpju medicīnas klīniku”

22.08.2017 11:01:00

Rīgas Stradiņa universitāte un uzņēmējs Kaspars Garkanis kopīgi nodibinājuši SIA “Sāpju medicīnas klīnika”, kuras reģistrētais pamatkapitāls ir 454 600 eiro,  ziņo “Lursoft” Klientu Portfelis.

Klīnika ierakstīta Uzņēmumu reģistrā 14.augustā. Rīgas Stradiņa universitāte ir mazākuma dalībnieks ar 34% kapitāldaļu, savukārt Kasparam Garkanim pieder 66% jaundibinātā uzņēmuma pamatkapitāla.

Jaundibinātā uzņēmuma valdē ieceltas divas valdes locekles - anestezioloģe-reanimatoloģe Eva Strīķe, kura bijusi VSIA “Paula Stradiņa klīniskā universitātes slimnīcas” valdes locekle no 2012. līdz 2014.gadam, un Marija Hramcova.

SIA “Sāpju medicīnas klīnika” juridiskā adrese ir Rīgā, Jāņa Asara ielā 5. Saskaņā ar SIA “Sāpju medicīnas klīnika” dibināšanas līgumu, abi dalībnieki sabiedrības kontā iemaksājuši pusi jeb 227 300 eiro un atlikušo pamatkapitālu paredzēts apmaksāt gada laikā no dienas, kad klīnika ierakstīta komercreģistrā.

“Lursoft” izziņa liecina, ka Kaspars Garkanis šobrīd ir amatpersona sešos un dalībieks astoņos Latvijā reģistrētos uzņēmumos vai organizācijās, tostarp viņš pastarpināti ir īpašnieks vairākos ceļu būves uzņēmumos, piemēram, Ceļu būves firmā SIA “Binders” un SIA “Arčers”.